Opet napadnut Web magazine Bosnjaci.net
www.bosnjaci.net

 

Danas u jutarnjim sabahskim sahtima,opet je napadnta stranica Bosnjaci.net.

 

Brzom reakcijom citalaca ove stranice uspostavljena je i konekcija telefonima sto je na vrijeme sacuvana veca kolicina materijala. Dok sam usao na stranicu i posao da citam o koncertu u Sarajevu,taj isti momenat mi je sa monitora sklonjen ovaj clanak. Zatim je na istom mjestu pisalo.Da je stranica jaka od Hackera,ali nije dovoljna za nas profesionalce, jer smo mi profesionalci: Rekli su Grcki hackeri. Zatim je sa desne strane pocelo skidanje reklama.

 

Jos jednom je pokazalo da Bosnjaci.net svojom istinom diraju one koji u sebi nose zlobnju i sire nered medju normalnim svjetom. Dragi citaoci Bosnjaci.net. Oni koji su osujetili ovaj vec po ko zna koji napad,budite budni jer i ovo je jedan dio borbe za nasu jedinstvenu BiH. nisu na ovoj stranici samo Bosnjaci,ima i onih koji ma je BiH u srcu, a ne na Atlasu svjeta.

 

Selami.

 

Vahid Durmic

2 komentara

 1. SELAM
  zalosno sto nas (bosance – bosnjake) pokusavaju skinut i s neta ali dokazano je da svaka nacija raste vise sto je mrznja na spram toj naciji veca
  nije u biti mozda ni nacionalna mrznja koliko je bojazan sve jace intelektualne osnove medju nama-bosancima-bosnjacima naucili i mi da se hljeb moze zaraditi i drugim sredstvima osim lopate,cekica i sjekire, i u tome se ocituje njihov strah i netrepljivost a ujedno i strah od istine
  samo neka rade ono sto misle ali nece dokad zele, nas spas je u nasem saburu
  sretno i pozdrav haky.blogger.ba

 2. Dragi moji Bošnjaci,
  Dugo nisam posjetio Vašu stranicu.Navratio sam do Vas ,da vidim šta ima novog kod Vas?
  U Bosni i Hercegovini je situacija i u oblasti politike,i u oblasti ekonomije izuzetno loša i složena.Nema jedinstvenog stava niti ima prave i dosljedne podrške naših prijatelja iz inozemstva.Jasno je da su za ovakvo stanje u Bosni ponajviše krivi nesposobni i korumpirani vlastodršci – oni koji su došli do pozicija koristeći ratna dešavanja i odliv sposobnih ljudi iz Bosne.
  Sada se koriste krediti MMF-a da bi se podjelile penzije penzionerima,plaće prosvjetnim radnicima,ljekarima,policiji i drugim korisnicima budžetskih sredstava.Ogroman broj nezaposlenih i život od uvoza svega i svačega doveli su zemlju u totalni kolaps.Dejtonski mir prekinuo je rat,ali je blokirao dalji razvoj jedne države i njenih stanovnika.Oni koji su pokušali da nas unište u ratu,sada svojim jakim lobiranjem na raznim stranama osporavaju nam pravo na opstanak.U njihovu korist ide i naše nejedinstvo.Et,čitam u Vašem bloggu o stanju Vašeg jedinstva u USA,ponašanju grupa i pojedinaca… Pa kako mi u Bosni možemo očekivati od Vas neku pomoć i razumjevanje?
  Kako dalje?
  Očekujem da mi se javite.
  Mnogo toplih pozdrava i m.s. iz Sarajeva

Komentariši